Maandelijkse training

De principes van flow en fundamentele psychologische vaardigheden zouden een integraal onderdeel van ieders leven moeten uitmaken, niet alleen voor de wereldtop.

Maandelijkse training is ideaal voor degene die op dit moment in training zijn of direct hun functioneren en/of ervaringen willen optimaliseren in bijvoorbeeld het werk. Met de maandelijkse training kun je je iedere maand op een Flow Thema focussen en al deze kennis en vaardigheden tot je nemen om vervolgens direct in jouw situatie toe te passen en verder te ontwikkelen. Maandelijkse training is daarmee niet zo intens als een Flow Leergang en werk je stap voor stap toe naar meer Flow.

Met maandelijkse training ontvang je elke maand unieke Flow kennis per email, video, webinar en een 1-op-1 coaching sessie. Met maandelijkse training kun je je in elke Flow Thema ontwikkelen op je eigen manier, in je eigen tempo en op momenten dat het jou uitkomt.

Maandelijkse Flow Training – 195,- pm

Verhoog je prestaties, creativiteit, motivatie en geluk.

Dit programma is ideaal voor individuen die op de hoogte willen blijven van de nieuwste inzichten rondom flow en optimale prestaties en ervaringen. Voor slechts 195,- per maand, waarbij je je elke maand kunt uitschrijven.

Je ontvangt elke maand:
– Een exclusieve email met tips en informatie over elke stap naar flow.
– Video’s met de nieuwste kennis over flow
– Maandelijks webinar
– Een keer in de twee maanden een 1-op-1 coachsessie
– Oefeningen die ervoor zorgen dat je meer flow ervaart.

Met maandelijkse training leer je kennis en praktische vaardigheden naar flow en betere prestaties in een meer persoonlijke en geïntegreerde aanpak. Je ontvangt persoonlijke ondersteuning in een programma dat jouw succes maximaliseert.

“The Flow State is what takes life to the next level, for enjoyment and performance. Over my career I have developed a mindset that has helped me through high-pressure scenarios and Olympic focus. It has been critical to reaching a string of excellent performances.”

Rebecca Soni – 8 Olympic Medals

 

 

  • Maak deel uit van een wereldwijde community.
  • 1-op-1 coaching.
  • Leer vanuit je inbox.
  • Verhoog je creativiteit.

  • Webinars met o.a. sporters op het hoogste niveau wereldwijd.
  • Verbeter jouw prestaties
  • Verhoog je motivatie.
  • Vind jouw flow.