Workshop: Flow in Werk

Flow in Werk

Wij trainen mensen om hen optimaal te laten functioneren. Ook werknemers die op dit moment stressverschijnselen, burn-out klachten of motivatieproblemen hebben kunnen gebruik maken van onze trainingsprogramma’s om de bevlogenheid te verhogen.

Ons team werkt al meer dan 15 jaar met wereldkampioenen. Wij weten wat nodig is om prestaties te verbeteren. Werkzaam in Nederland, Australië en het Verenigd Koninkrijk, zien we dat waar ook ter wereld, flow management een essentieel onderdeel is naar meer bevlogenheid en optimale prestaties. Sir Richard Branson, oprichter van vliegtuigmaatschappij Virgin zegt: “In two hours in flow I can accomplish tremendous things!”

Wij richten ons op een variëteit aan thema’s die samen een veelomvattend trainingsprogramma vormt met een wetenschappelijke basis. De volledige inhoud van deze workshop is afkomstig van de oprichters van The Flow Centre en experts op het gebied van flow, presteren en geluk.

What Next?

Wij leven en ademen flow en dat is waarom we een serie trainings- coachingprogramma’s hebben ontwikkeld. Al onze expertise en ervaring is toegevoegd aan onze programma’s met als doel meer flow en bevlogenheid te creëren.